ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ PSYVERSITY ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Γίνετε Συνεργάτης της μεγάλης, εξειδικευμένης ομάδας του PSYVERSITY. Συμμετέχετε σε έναν σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο παροχής υποστήριξης και γνώσης.
Το PSYVERSITY είναι ένα Project της Πύλης Ψυχολογίας – Psychology.gr. Αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα Live Webinars & Ασύγχρονων Σεμιναρίων Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Τι είναι τα Ασύγχρονα Σεμινάρια: Πρόκειται για βιντεοσκοπημένα σεμινάρια – εισηγήσεις που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσα από το PSYVERSITY και να τα παρακολουθήσει από την άνεση του δικού του χώρου, από τον υπολογιστή ή το tablet του, στον χρόνο που ο ίδιος επιθυμεί. Πρόκειται για ένα σύγχρονο – εξ΄ αποστάσεως τρόπο εκπαίδευσης ή αυτοβελτίωσης που επιλέγουν χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως, για την προσωπική-επαγγελματική ανάπτυξη τους.

Ποιοι μπορούν να γίνουν συνεργάτες του PSYVERSITY

Είτε είστε ειδικός ψυχικής υγείας, είτε εκπροσωπείτε έναν φορέα που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της ψυχολογίας, της ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής, έχετε δικαίωμα συνεργασίας με το Psyversity!. Συγκεκριμένα, συνεργάτες του PSYVERSITY μπορούν να γίνουν:

Φορείς ψυχολογίας, ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής που θέλουν να δημιουργήσουν και να προβάλλουν τα σεμινάρια τους, χωρίς κόστος, μέσα από μια ισχυρή συνεργασία (Δείτε φορείς που ήδη συνεργάζονται με το PSYVERSITY).
Επαγγελματίες στον τομέα της ψυχολογίας ή/και της ψυχικής υγείας που θέλουν να έχουν ένα πρόσθετο εισόδημα αλλά και να χτίσουν ή να ενισχύσουν το Brand τους, μέσα από την προβολή που θα λάβουν από τη συνεργασία με την μεγαλύτερη Πύλη Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο.
Όσοι έχουν την απεριόριστη διάθεση να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε ένα ευρύ κοινό, μέσα από βιντεοσκοπημένες εισηγήσεις.

Αξιόπιστο Portal, Ισχυρό Brand

Το Psychology, είναι ένα αξιόπιστο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται! Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με παρουσία από το 2003. Σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε βιβλία, τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα!

Psyversity - λογότυπο

Στοχευμένο κοινό, Υψηλή Επισκεψιμότητα

Το Psychology έχει ένα στοχευμένο κοινό, κατά μέσο όρο, 350.000 επισκεπτών /μήνα, με ενδιαφέροντα όπως ψυχολογία, ψυχική υγεία, ψυχοθεραπεία. Τα άρθρα και οι δημοσιεύσεις του Psychology.gr, λαμβάνουν περισσότερες από 840.000 αναγνώσεις/μήνα.

Psychology.gr λογότυπο

Ενισχύστε το Brand σας, Συνεργαστείτε δωρεάν

Η συνεργασία με το PSYVERSITY ενισχύει το brand σας. Σας φέρνει σε επαφή, με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που έχουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία, την συμβουλευτική.

Δεν υπάρχει κόστος στη συνεργασία σας με το Psyversity και τα σεμινάρια, φιλοξενούνται στην πλατφόρμα, δωρεάν. Η μόνη υποχρέωση σας είναι η δημιουργία – παραγωγή ασύγχρονων-βιντεοσκοπημένων σεμιναρίων, των οποίων την θεματική θα επιλέξετε με γνώμονα τα επιστημονικά ή επαγγελματικά ενδιαφέροντα σας καθώς και το κοινό το οποίο θέλετε να προσεγγίσετε.

Αφιερώνετε χρόνο -μια φορά- για τη δημιουργία του/των σεμιναρίου/ων σας, εισπράτετε τα κέρδη σας… κάθε μήνα, για πάντα! Δημιουργήστε σεμινάρια πάνω στο γνωστικό αντικείμενο σας. Ανεβάστε τα στην πλατφόρμα του Psyversity. Λαμβάνετε αμοιβή για πάντα με κάθε πώληση σεμιναρίου που πραγματοποιείται από την πλατφόρμα.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Συνεργασίας με το PSYVERSITY

Για την συμμετοχή σας στην Πλατφόρμα, θα λάβετε ανταποδοτικά, δωρεάν, ένα πλήρες πακέτο διαφημιστικής προβολής, υψηλής αξίας που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

Προώθηση των σεμιναρίων σας μέσω Google Adwords
Προώθηση των σεμιναρίων σας μέσω χορηγούμενων διαφημίσεων σε Facebook & Instagram
Συνέντευξη σας, που θα δημοσιευθεί στην αρχική σελίδα του Psychology.gr
Διαρκείς προωθήσεις μέσω της υπηρεσίας Push Notification (100.000+ εγγεγραμμένοι χρήστες)
Τακτικές προωθήσεις στο Facebook FanPage του Psychology.gr (115.000+ εγγεγραμμένοι χρήστες).
Προωθήσεις σε επιλεγμένα κανάλια επικοινωνίας και Facebook Groups του Psychology.gr
Προώθηση των σεμιναρίων σας μέσω Newsletter που αποστέλλεται περιοδικά, σε εγγεγραμμένα μέλη του Psychology.gr
Image Banner στην αρχική σελίδα του Psychology.gr (υπό προϋποθέσεις).

Πρόσθετες πληροφορίες για τη συνεργασία σας με το PSYVERSITY

Κάθε μήνα, λαμβάνετε για όλες τις πωλήσεις των σεμιναρίων σας, την αντίστοιχη προμήθεια από το Psyversity. Δεν απαιτείται να έχετε κάνει έναρξη εργασίας για τη συμμετοχή στην πλατφόρμα.

Έχετε σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση και ενημέρωση στο σύνολο των ανθρώπων που έχουν αγοράσει τα σεμινάρια σας.
Έχετε ακόμη τη δυνατότητα, να έρθετε σε επαφή μαζί τους, μέσω ειδικού – κλειστού φόρουμ αλλά και μέσω ενός κλειστού Facebook Group.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Εάν οι σπουδές και η επαγγελματική εμπειρία σας αφορούν την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην μεγάλη, εξειδικευμένη ομάδα του PSYVERSITY.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά.
    Εγγραφή στο Newsletter

    Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

    Ενδιαφέροντα