Η καταστροφική δύναμη της αρνητικής σκέψης

Στο σεμινάριο θα μάθετε περισσότερους από 30 τρόπους, τεχνικές και επιστημονικές στρατηγικές, έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε στην ψυχοθεραπεία για να μπορείς να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς με επιτυχία αυτό το πρόβλημα.

User Avatar
Αυτοβοήθεια - Αυτοβελτίωση
(1 review)

Το σεμινάριο: Η καταστροφική δύναμη της αρνητικής σκέψης αποτελεί ένα σεμινάριο που είχε διεξαχθεί διά ζώσης και βιντεοσκοπήθηκε, οπότε προσφέρεται πλέον σε ασύγχρονη μορφή, μέσα από την πλατφόρμα του PSYVERSITY.

Τι σημαίνει ασύγχρονο σεμινάριο

Πρόκειται για σεμινάριο που είναι βιντεοσκοπημένο, επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε Online, πολλαπλές φορές, από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε, για χρονικό διάστημα 30 ημερών.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον, ότι γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε τον περισσότερο καιρό! Ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις που κάνουμε! Κι αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αρνητικές σκέψεις. Αλλοίμονο σ’ εκείνους που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά. Οι αρνητικές σκέψεις είναι σαν μια βόμβα μεγατόνων!

Μέσα στις αρνητικές σκέψεις κρύβεται μια άλλη κατηγορία «αόρατων» σκέψεων που στην ψυχολογία τις ονομάζουμε «αυτόματες» σκέψεις.

Είναι κάποιες σκέψεις – αρνητικές – που εμφανίζονται από το πουθενά, εκρήγνυνται μέσα στο κεφάλι σου με ριπή οπλοπολυβόλου και τις περισσότερες φορές, δεν συνειδητοποιείς ότι τις κάνεις! Αυτό που συνειδητοποιείς είναι τα άσχημα συναισθήματα που σου δημιουργούν. Τότε που νιώθεις …κάπως. Τότε που χάνεται η καλή σου διάθεση, το κέφι και η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Τότε που σφίγγεται το κεφάλι σου χωρίς λόγο. Τότε είναι που οι «αυτόματες» αρνητικές σκέψεις εξαπλώνονται στο σύστημά σου.

Και όταν οι αρνητικές σκέψεις σε κυριεύσουν, παραλύεις. Δεν μπορείς να αποφασίσεις, να δράσεις, να δημιουργήσεις, να πολεμήσεις. Καταστρέφεται η ζωή σου, το μέλλον σου, το ίδιο σου το πεπρωμένο. Κι εσύ παθητικά το παρακολουθείς, θεωρώντας τον εαυτό σου αδύναμο να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται όμως, να περνάς αυτό το μαρτύριο.

Μπορείς να μάθεις να τις εντοπίζεις, να τις αμφισβητείς και να τις ακυρώνεις προτού σου κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Δεν είναι εύκολο, είναι όμως, εφικτό!

Στο σεμινάριο θα μάθετε περισσότερους από 30 τρόπους, τεχνικές και επιστημονικές στρατηγικές, έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε στην ψυχοθεραπεία για να μπορείς να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς με επιτυχία αυτό το πρόβλημα.

Επίσης, θα μάθετε:

  • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αρνητικές σκέψεις και την δραματική επιρροή τους στις αποφάσεις και την ίδια μας τη ζωή και την υγεία!
  • Τρόπους και τεχνικές βασισμένες στη Γνωσιακή /Συμπεριφορική Θεραπεία που θα σας βοηθήσουν να προλαμβάνετε και να διαχειρίζεστε τις αρνητικές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας.
  • Συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ελαττώσετε το άγχος, το στρες και την αγωνία στη καθημερινή σας ζωή.
  • Τις γνώσεις που χρειάζονται για να απαλλαγείτε από όλα εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα που απορρέουν από τις αρνητικές σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό.
  • Έναν ολοκληρωμένο «Οδηγό Αντιμετώπισης» των αρνητικών σκέψεων και εύκολες πρακτικές ασκήσεις για την απαλλαγή από αυτές.

Αλληλεπίδραση με τον Εισηγητή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εισηγητή, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου κλειστού φόρουμ του σεμιναρίου, το οποίο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο. Στο φόρουμ αυτό, μπορείτε να θέσετε ερωτήματα ή ακόμη να ανοίξετε θέματα προς συζήτηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 2 Εισηγήσεις Διάρκεια: 90 minutes

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Άκης Αγγελάκης

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων & business / life coaching

Συγγραφέας 35 βιβλίων και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων & business / life coaching. Διοργανώνει σεμινάρια και ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Αξιολογήσεις

Average Rating

5
1 rating

Detailed Rating

5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
  • Η κατασροφική δύναμη της αρνητικής σκέψης

    Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι απλά εξαιρετικό ! Βοηθά επαγγελματίες που ασχολούνται με την ψυχική υγεια , υπο την ένοια ότι αύξάνει την γνώση και ειδικά τις τεχνικές που μπορόυν να χρησιμοποιήσουν στους θεραπευόμενους ή στους πελάτες. Ταυτόχρονα όμως βοηθά και τον κάθε ένα ξεχωριστά γιατί οι λύσεις που δίνει είναι απλές , κατανοητές και μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα στήν καθημερινότητα. Προσωπικά έχω πάρει πολλά! Ευχαριστώ τον κον Αγγελάκη.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα