Η Κλινική Εποπτεία στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση της Ψυχοθεραπείας

Πρόγραμμα εισαγωγής στην προσωποκεντρική κλινική εποπτεία. Απευθύνεται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Συμβούλους Ψυχικής Υγείας που ασκούν συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με την προσωποκεντρική προσέγγιση

Admin bar avatar
Ψυχοθεραπεία
(0 review)

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στην προσωποκεντρική κλινική εποπτεία. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε συνεδρία με τον επόπτη σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Συμβούλους Ψυχικής Υγείας που ασκούν συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με την προσωποκεντρική προσέγγιση.

Τι θα κερδίσετε από αυτό το σεμινάριο

Θα μάθετε πως να αξιοποιείτε στο έπακρο την εποπτεία σας. Θα λάβετε απαντήσεις για συχνές ερωτήσεις και προβληματικές που αναδύονται στην εποπτεία σας.

Επικοινωνία με τον Εισηγητή

Η επικοινωνία με τον εισηγητή γίνεται μέσω ειδικού κλειστού φόρουμ στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου. Επιπρόσθετα, σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, θα πραγματοποιηθεί μια Live – Online Συνάντηση με τον εισηγητή, για να συζητηθούν θέματα που ανέκυψαν από την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 10 Εισηγήσεις Διάρκεια: 6 Ώρες

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Admin bar avatar
Νίκος Δοϊρανλής

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πύλης Ψυχολογίας - Psychology.gr

Ψυχολόγος, Προσωποκεντρικός Ψυχοθεραπευτής και επόπτης. Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πύλης Ψυχολογίας - Psychology.gr και της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Psyversity - The Science of behavior and mind

Αξιολογήσεις

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα