Η Προσωποκεντρική Θεραπεία των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής

Το σεμινάριο η Προσωποκεντρική Θεραπεία των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που έχουν εκπαιδευτεί στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Admin bar avatar
Ψυχοθεραπεία
(1 review)

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην προσωποκεντρική θεραπεία των διαταραχών πρόσληψης τροφής.

Στο σεμινάριο, θα γίνει παρουσίαση των διαταραχών πρόσληψης τροφής, θα συζητηθούν θέματα διάγνωσης και διαφοροδιάγνωσης. Θα συζητηθούν επίσης πραγματικά περιστατικά και θα γίνει μια διεξοδική εκπαίδευση στην προσωποκεντρική προσέγγιση των διαταραχών αυτών. Τέλος, θα γίνει μια προσπάθεια σύγκρισης μεταξύ της προσωποκεντρικής θεραπείας και της γνωσιακής – συμπεριφορικής θεραπείας των διαταραχών πρόσληψης τροφής.

Το τελευταίο στάδιο του σεμιναρίου περιλαμβάνει μια Live Online Συνάντηση με τον εισηγητή όπου θα απαντηθούν ερωτήματα και θα συζητηθούν πιο ειδικές περιπτώσεις στην αντιμετώπιση των διαταραχών.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Συμβούλους Ψυχικής Υγείας που έχουν προηγούμενα ολοκληρώσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.

Τι θα κερδίσετε από αυτό το σεμινάριο

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε πλήρως όλες τις διατροφικές διαταραχές, να κάνετε διαφοροδιάγνωση και να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συμβουλευτικής – ψυχοθεραπείας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε διαταραχή πρόσληψης τροφής.

Πρόσθετες πληροφορίες

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 Live Συνάντηση (Online) με τον εισηγητή.

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Admin bar avatar
Νίκος Δοϊρανλής

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πύλης Ψυχολογίας - Psychology.gr

Ψυχολόγος, Προσωποκεντρικός Ψυχοθεραπευτής και επόπτης. Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πύλης Ψυχολογίας - Psychology.gr και της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Psyversity - The Science of behavior and mind

Αξιολογήσεις

Average Rating

5
1 rating

Detailed Rating

5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
  • Εξαιρετικό σεμινάριο, από έναν εξαιρετικό συνάδελφο

    Νίκο συνεργαζόμαστε χρόνια, οπότε η κριτική μου ενδεχομένως είναι μεροληπτική. Πως μπορώ όμως να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπειρία και τη γνώση που μας μεταδίδεις, πάνω στο γνωστικό αυτό αντικείμενο που γνωρίζεις τόσο καλά! Πολλοί θεωρούν πως η προσωποκεντρική προσέγγιση δεν μπορεί να δουλέψει ουσιαστικά, στις διαταραχές πρόσληψης τροφής. Με το σεμινάριο σου, δείχνεις τον δρόμο για τους προσωποκεντρικούς συμβούλους και την βαθιά και ουσιαστική δουλειά που μπορεί να γίνει ΚΑΙ με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διατροφικών διαταραχών. Αναμένω και τη Live συνάντηση, που φαντάζομαι έχουμε να μοιραστούμε σημαντικές ακόμη εμπειρίες.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα