Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω

Εάν θέλεις να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη για τον τρόπο διατροφής που έχεις επιλέξει, αυτό το μάθημα είναι για σένα

Ψυχολογία Διατροφής
(0 review)

Το σεμινάριο : Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω αποτελεί ένα χρήσιμο, πρακτικό, ασύγχρονο,  σεμινάριο.

Η πρώτη εισήγηση του Σεμιναρίου, είναι ανοικτή προς όλους (θα δείτε τη σχετική ένδειξη σε πράσινο χρώμα). Μπορείτε έτσι να έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το σεμινάριο και τα περιεχόμενα του.

Τι σημαίνει ασύγχρονο σεμινάριο:
Πρόκειται για σεμινάριο που είναι βιντεοσκοπημένο, επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε πολλαπλές φορές, από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας. Στο σεμινάριο, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης, με την επιτυχή ολοκλήρωση – παρακολούθηση του 80% των εισηγήσεων.

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο

Στο σεμινάριο διδάσκονται όσα είναι απαραίτητα να γνωρίζει όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει τον Vegan τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις και εργαλεία. Απευθύνεται επίσης και σε Επαγγελματίες.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά της Vegan διατροφής, είτε είναι σε μεταβατικό στάδιο είτε όχι.

Προαπαιτούμενα Συμμετοχής

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για το σεμινάριο αυτό και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Όλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν.

Περιγραφή

Η Vegan Διατροφή αποτελεί ένα μεγάλο γρίφο, τόσο για τους επαγγελματίες Διαιτολόγους όσο και για τους οπαδούς της συγκεκριμένης διατροφής και φιλοσοφίας καθότι δεν αξιοποιεί κανένα ζωικό τρόφιμο ή παράγωγο, ούτε καν το μέλι καθ’ότι είναι ζωικό προϊόν.

Η Διαιτολόγος Σοφία Κανέλλου με μεταπτυχιακές σπουδές στην χορτοφαγική και vegan διατροφή είναι η πιο κατάλληλη για να σας μεταφέρει όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις.

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου

  • 6 ώρες On Demand Video.
  • 5 αρχεία για Download.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίου απεριόριστες φορές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 7 Εισηγήσεις Διάρκεια: 5 Ώρες

    1η Ενότητα: Vegan διατροφή & οικολογικό αποτύπωμα, οργάνωση γευμάτων, ισορροπημένα μενού 3

    2η Ενότητα: Τα 5 τρόφιμα κλειδιά, Συνταγές, πρακτικές συμβουλές, οργάνωση κουζίνας 2

    3η Ενότητα: Κρίσιμα θρεπτικά συστατικά και κάλυψη αναγκών 2

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Το ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.

Αξιολογήσεις

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα