Τεχνικές Coaching στην καθημερινή Διαιτολογική Πράξη Μέρος Δ

Ο οδηγός του Επαγγελματία Υγείας που θέλει να βελτιώσει την ικανότητα διαχείρισης του πελατολογίου του

Ψυχολογία Διατροφής
(0 review)

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο

Στο σεμινάριο διδάσκονται όσα είναι απαραίτητα να γνωρίζει όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει τον Vegan τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις και εργαλεία. Απευθύνεται επίσης και σε Επαγγελματίες.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά της Vegan διατροφής, είτε είναι σε μεταβατικό στάδιο είτε όχι.

Προαπαιτούμενα Συμμετοχής

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για το σεμινάριο αυτό και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Όλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν.

Περιγραφή

Η Vegan Διατροφή αποτελεί ένα μεγάλο γρίφο, τόσο για τους επαγγελματίες Διαιτολόγους όσο και για τους οπαδούς της συγκεκριμένης διατροφής και φιλοσοφίας καθότι δεν αξιοποιεί κανένα ζωικό τρόφιμο ή παράγωγο, ούτε καν το μέλι καθ’ότι είναι ζωικό προϊόν..

Η Διαιτολόγος Σοφία Κανέλλου με μεταπτυχιακές σπουδές στην χορτοφαγική και vegan διατροφή είναι η πιο κατάλληλη για να σας μεταφέρει όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 26 Εισηγήσεις Διάρκεια: 3 Ώρες

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Το ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.

Αξιολογήσεις

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα