Τοξικές σχέσεις, Τοξικοί άνθρωποι

Για να φέρεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου χρειάζεται πρώτα να το αναγνωρίσεις και μετά να επιλέξεις πώς θέλεις να λειτουργήσεις…

User Avatar
Σχέσεις & Επικοινωνία
(0 review)

Το Σεμινάριο Τοξικές σχέσεις, τοξικοί άνθρωποι, είναι ασύγχρονο. Μπορείτε δηλαδή να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας, στον χρόνο που εσείς επιλέγετε. Έχετε το δικαίωμα, να το παρακολουθήσετε, πολλαπλές φορές. Η επικοινωνία με τον εισηγητή, γίνεται μέσω κλειστού φόρουμ, προσβάσιμου αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν αποκτήσει το σεμινάριο.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, αποκτάτε πρόσβαση στη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Οι 2 πρώτες εισηγήσεις του Σεμιναρίου, είναι ανοικτές προς όλους (θα δείτε τη σχετική ένδειξη σε πράσινο χρώμα). Μπορείτε έτσι να έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το σεμινάριο και τα περιεχόμενα του.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι σχέσεις άλλοτε μας γειώνουν και άλλοτε μας απογειώνουν. Στην περίπτωση που είναι τοξικές ή χειριστικές επηρεάζουν τον τρόπο που νιώθουμε για τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους και τη ζωή μας γενικότερα. Για να φέρεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου χρειάζεται πρώτα να το αναγνωρίσεις και μετά να επιλέξεις πώς θέλεις να λειτουργήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται στον κάθε άνθρωπο που θέλει να ξανασυστηθεί με τον εαυτό του και να ζήσει μια ζωή αλλιώς με λιγότερο φόβο και περισσότερη ηρεμία και αγάπη μέσα του και έξω του.

Θεματικές ενότητες – τι θα κερδίσεις από το Σεμινάριο

Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε παρέα

  • Πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια μιας τοξικής σχέσης
  • Τους διάφορους τύπους ανθρώπων με τοξική συμπεριφορά
  • Πώς να αναγνωρίζεις σημάδια τοξικής συμπεριφοράς σε γονείς και οικογενειακό περιβάλλον, σε φιλικές σχέσεις ή και στον εαυτό σου
  • Ποιοι είναι οι λόγοι που σε κρατάνε σε μια τέτοια σχέση
  • Πώς μπορείς να απομακρυνθείς από μια τοξική σχέση
  • Ποια είναι τα στάδια αλλαγής σε μια τοξική σχέση
  • Ποια είναι τα μαθήματα ζωής από μια τοξική σχέση
  • Πώς αντιμετωπίζεις αυτές τις τοξικές συμπεριφορές και να προπονηθείς μέσα από παραδείγματα αξιοποιώντας παράλληλα και τη γλώσσα του σώματος
  • Το μετά, πώς να βρεις ξανά τον εαυτό σου και να ξαναχτίσεις τη ζωή σου

Το σεμινάριο αυτό θα σου ανοίξει τους ορίζοντες για μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου, με τους άλλους και τη ζωή σου.

Αλληλεπίδραση με την Εισηγήτρια

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την εισηγήτρια,  μέσω του ειδικά διαμορφωμένου κλειστού φόρουμ του σεμιναρίου, το οποίο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στην εισηγήτρια και σε όσους έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο. Στο φόρουμ αυτό, μπορείς να θέσεις ερωτήματα και να ανοίξεις θέματα προς συζήτηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 13 Εισηγήσεις / 1 quiz Διάρκεια: 2 Ώρες

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Φρόσω Μήτσιου

Msc. Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Mental Trainer

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου εκεί έκανε και το Μεταπτυχιακό της στη Σχολική - Εξελικτική Ψυχολογία. Έχει εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία και συνεργάζεται με αθλητές, προπονητές και γονείς (σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εθνικής Ελλάδος). Οι εξειδικεύσεις της επίσης είναι στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία καθώς και στη Μη Κατευθυντική Εμψύχωση ομάδων. Από το 2007 διατηρεί το δικό της γραφείο. Ήταν καθηγήτρια Ψυχολογίας σε ιδιωτικό κολέγιο στη Θεσσαλονίκη Παρουσίαζε εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό κανάλι της πόλης. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας.

Αξιολογήσεις

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα