Πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε για τις σχέσεις μας;

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε από κοινού τα κλειδιά τόσο της ενεργητικής ακρόασης όσο και τα μυστικά τα οποία διευκολύνουν την επικοινωνία εντός του οικογενειακού συνόλου.

Στο πρώτο μέρος θα αναφερθούμε αρχικά στα σύγχρονα θέματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητά της οικογένειας και στο πώς μπορούμε να επιλύσουμε αυτά τα ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον περισσότερο λειτουργικό για εμάς τους ίδιους.

Κατόπιν στο δεύτερο μέρος θα αναφερθούμε στην ενεργητική ακρόαση και στο πώς θα μπορέσουμε να είμαστε πραγματικά παρόντες στην επικοινωνία μας με την οικογένεια και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε όλα τα πολύτιμα εργαλεία ούτως ώστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας αλλά και με τον περίγυρό σας εν γένει.

Φέρνοντας σε επίγνωση την τεχνική της ενεργητικής ακρόασης και τη σημασία της ενσυναίσθησης μέσω χρήσιμων τεχνικών και βιωματικών ασκήσεων που θα λάβουν χώρα στο σεμινάριο, ένας δίαυλος επικοινωνίας πρώτα με τον εαυτό μας και κατόπιν με τον κόσμο γύρω μας είναι έτοιμος για εσάς για να τον ανακαλύψετε.

Σχετικά με τις εισηγήτριες

Η Μαίρη Παναγοπούλου είναι Οργανωσιακός Σύμβουλος, υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς.

Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό. Εκπαιδεύτηκε στην Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Εργάζεται ιδιωτικά στο MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας (Ε)

Επικοινωνία: [email protected] | 6985563153

Μαρία Ολυμπία Ποντίκη: Νομικός, Σύμβουλος Γάμου-Οικογένειας, Σχολικός Σύμβουλος, Msc Ποιμαντική Ψυχολογία Ε.Κ.Π.Α, αρθρογράφος, εκπαιδεύσεις σε E.Κ.Π.Α, Μetropolitan College, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σεμινάρια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Επικοινωνία: [email protected]

Μαίρη Παναγοπούλου & Μαρία Ολυμπία Ποντίκη

Η Μαίρη Παναγοπούλου είναι Οργανωσιακός Σύμβουλος, υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. H Μαρία Ολυμπία Ποντίκη είναι Νομικός, Σύμβουλος Γάμου-Οικογένειας, Σχολικός Σύμβουλος.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Εισηγητές: Μαίρη Παναγοπούλου
Τύπος: Live Webinar
Τόπος Διεξαγωγής: Zoom
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 15

Ημ/νία Διεξαγωγής: 29 Μάρ (18:00 - 20:00)

Βεβαίωση Παρακολούθησης: ΝΑΙ