Συμβουλευτική γονέων E-Learning

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής παρέχει το διαδικτυακό σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων για 12η συνεχόμενη χρονιά.

Ανανεωμένο σε ύλη και θεματολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωματική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση.

Το διαδικτυακό σεμινάριο διαρκεί 45 ώρες και είναι μοιρασμένο σε 3 Σαββατοκύριακα και απευθύνεται σε ειδικούς που σχετίζονται άμεσα με το χώρο της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους, ψυχοθεραπευτές, παιδαγωγούς).

Παρέχονται εκτενείς σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή και με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τη συμβουλευτική διαδικασία, η ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τους σύγχρονους γονείς, η γνωριμία με τις μεθόδους συμβουλευτικής παρέμβασης στα αιτήματα των γονέων, καθώς και η πρακτική εφαρμογή τους από τους συμμετέχοντες.

Ημερομηνίες σεμιναρίου :
13-14 Μαΐου, 17-18 Μαΐου, 24-25 Ιουνίου και Ώρες: 10:00– 17:30
Κόστος συμμετοχής: 530€
Ειδικές τιμές για Φοιτητές/Άνεργους: 430€
Σπουδαστές & Απόφοιτοι του Κέντρου : 350€

*Εάν παρακολουθήσετε το Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Συμβουλευτικής Παρέμβασης σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας μαζί με το Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Γονέων έχετε ειδική έκπτωση στην συνολική τιμή.

Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8219210
Ιστοσελίδα: Psychotherapia.gr
To Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Εισηγητές: Psychotherapia.gr
Τύπος: Live Webinar
Τόπος Διεξαγωγής: Zoom
Διάρκεια: 45 ώρες
Κόστος: 530

Ημ/νία Έναρξης: 13 Οκτ
Ημ/νία Λήξης: 04 Οκτ

Βεβαίωση Παρακολούθησης: ΝΑΙ