Εισαγωγή στη Συστημική θεραπεία και συμβουλευτική: Θεωρία και πρακτική

Το σεμινάριο είναι μια εισαγωγή στη συστημική πρακτική. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε μια αρχική επαφή με τη συστημική σκέψη και παράλληλα με τον τρόπο που η συστημική προσέγγιση λειτουργεί στη συνεδρία.

Ψυχοθεραπεία
(1 review)

Το σεμινάριο Εισαγωγής στη Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική περιλαμβάνει μια ικανοποιητική εισαγωγή στην συστημική πρακτική. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε μια αρχική επαφή με την συστημική σκέψη και παράλληλα με τον τρόπο που η συστημική προσέγγιση λειτουργεί στην συνεδρία.

Πρόκειται για ασύγχρονο, δηλαδή βιντεοσκοπημένο σεμινάριο που μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλαπλές φορές, στον χρόνο που εσείς επιλέγετε, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tahlet σας.

Οι 2 πρώτες εισηγήσεις του Σεμιναρίου, είναι ανοικτές προς όλους (θα δείτε τη σχετική ένδειξη σε πράσινο χρώμα). Μπορείτε έτσι να έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το σεμινάριο και τα περιεχόμενα του.

Η βεβαίωση παρακολούθησης γίνεται διαθέσιμη με την ολοκλήρωση του 80% του σεμιναρίου.

Η επικοινωνία με τον εισηγητή, πραγματοποιείται μέσω κλειστού φόρουμ, προσβάσιμου αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν αποκτήσει το σεμινάριο.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:

Αφορά κυρίως σε Ειδικούς ψυχικής υγείας όπως ψυχιάτρους, ψυχολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς.  Γενικότερα, αφορά σε απόφοιτους και επαγγελματίες ανθρωπιστικών ειδικοτήτων όπως γενικούς ιατρούς, ανθρωπολόγους, εκπαιδευτικούς κλπ. Τέλος, το σεμινάριο απευθύνεται και σε φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων.

Τι θα κερδίσετε από το σεμινάριο

Στόχος του σεμιναρίου, πέρα από την εισαγωγική θεωρητική επαφή, είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν κάποιες ιδέες που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε ένα πρακτικό επίπεδο.

Αλληλεπίδραση με τον Εισηγητή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εισηγητή, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου κλειστού φόρουμ του σεμιναρίου, το οποίο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο. Στο φόρουμ αυτό, μπορείτε να θέσετε ερωτήματα ή ακόμη να ανοίξετε θέματα προς συζήτηση.

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Δημήτρης Καστριώτης

Ψυχολόγος- συστημικός θεραπευτής ατόμου, ζευγαριών και οικογένειας.

Ψυχολόγος- συστημικός θεραπευτής ατόμου, ζευγαριών και οικογένειας. Έχει εργαστεί σε δομές πρόνοιας ανηλίκων και ηλικιωμένων ανθρώπων. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο παρέχοντας θεραπεία και συμβουλευτική, καθώς και εκπαίδευση επαγγελματιών.

Αξιολογήσεις

Average Rating

4
1 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
1
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
  • Εισαγωγή στη Συστημική θεραπεία και συμβουλευτική: Θεωρία και πρακτική

    Το σεμινάριο παρέχει βασικές γνώσεις, δίνει παραδέιγματα μέσα από περιπτώσεις και είναι βοηθητικό και αναλυτικό. Ο εισηγητής αρκετά μεταδοτικός και αναλυτικός, επεξηγεί τις έννοιες με εύγλωττο τρόπο και με συνδέσεις για όσους ενδιαφέρονται για συμβουλευτική και θεραπεία.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα