Διαγενεολογική Θεραπεία Gestalt: Εργασία με την άδεια καρέκλα
UPDATE:
Σας ευχαριστούμε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον, την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση σας!
Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και με μια ιδιαίτερα ζωντανή, βαθιά και συγκινητική ατμόσφαιρα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν, ταξίδεψαν, συνεργάστηκαν και συνέβαλαν ώστε αυτές οι συναντήσεις να πραγματοποιηθούν με τόση ουσιαστική παρουσία και ανταλλαγή.
Το σεμινάριο «Διαγενεολογική Θεραπεία Gestalt» με τον Masa Momotake άνοιξε έναν βαθύ χώρο διερεύνησης οικογενειακών, διαγενεολογικών και υπαρξιακών θεμάτων, μέσα από τη βιωματική και σχεσιακή προσέγγιση της Gestalt. Η ποιότητα της συμμετοχής, η αφοσίωση της ομάδας και η γενναιοδωρία των προσωπικών μοιρασμάτων συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εμπειρίας με ουσιαστικό αντίκτυπο για πολλούς από τους συμμετέχοντες.
Η ανταπόκριση συνολικά ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να οργανώνουμε αντίστοιχες δράσεις και συνεργασίες στο μέλλον.
Bιωματικό σεμινάριο με τον Μάσα Μομοτάκε —με ταυτόχρονη μετάφραση από τα ιαπωνικά—
Κάποιες ανολοκλήρωτες υποθέσεις δεν τελειώνουν απλώς με το πέρασμα του χρόνου. Παραμένουν ενεργές στο παρόν — ως τρόποι σχέσης, ως σωματικές καταστάσεις, ως μορφές εμπειρίας. Συχνά δεν αφορούν μόνο το άτομο, αλλά αναδύονται μέσα σε ένα ευρύτερο οικογενειακό πεδίο που εκτείνεται πέρα από μία γενιά.
Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, ο Μάσα Μομοτάκε θα εργαστεί με αυτές τις εμπειρίες μέσω της άδειας καρέκλας, μέσα από το πρίσμα της θεωρίας πεδίου της θεραπείας Gestalt.
Η άδεια καρέκλα επιτρέπει σε εκκρεμότητες σχέσεων που παραμένουν ενεργές να πάρουν μορφή και να γίνουν διαθέσιμες στην επίγνωση, τη διερεύνηση και την ολοκλήρωση.
Η έμφαση θα δοθεί στο βίωμα και στη θεραπευτική εργασία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τον τρόπο με τον οποίο ο Μάσα Μομοτάκε εργάζεται θεραπευτικά με την άδεια καρέκλα μέσα στη δυναμική του πεδίου.
Το σεμινάριο προσφέρει τη δυνατότητα:
- παρακολούθησης και συμμετοχής σε θεραπευτική εργασία
- διερεύνησης διαγενεακών ανολοκλήρωτων υποθέσεων
- εμβάθυνσης στη δυναμική του πεδίου στη θεραπεία Gestalt
- βιωματικής κατανόησης της άδειας καρέκλας ως θεραπευτικής διαδικασίας
Η βιωματική εργασία θα αποτελέσει τον κεντρικό άξονα του σεμιναρίου – Πρόκειται για ένα σεμινάριο με βιωματικό και θεραπευτικό προσανατολισμό.
Σε ποιους απευθύνεται
Το Βιωματικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους ψυχικής υγείας (ψυχοθεραπευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, κ.α.) – Ευρύτερο κοινό για την προσωπική του εξέλιξη
Συνοπτικές Πληροφορίες Σεμιναρίου
Συντονιστής: Masa Momotake – Ψυχοθεραπευτής και Εκπαιδεύτης Gestalt, με 40 χρόνια εμπειρίας
Διεξαγωγή: 16-17 Μαΐου, 2026 Σάββατο & Κυριακή, 10.00-18.00
Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος Συμμετοχής
Έγκαιρη εγγραφή €220 + ΦΠΑ (Μέχρι 2 Μαΐου)
Κανονική εγγραφή €250 + ΦΠΑ
Χώρος Διεξαγωγής:
Σύνδραση, Πανδώρου 82 και Σκαμβωνίδων 52, Κάτω Πετράλωνα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το σεμινάριο έχει συμπληρωθεί λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος. Για ενημέρωση σχετικά με μελλοντικά σεμινάρια, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας στο gestaltsynthesis.gr

Gestalt Synthesis
Πληροφορίες Σεμιναρίου
Ημ/νία Έναρξης:
16 Μαΐ
Ημ/νία Λήξης:
17 Μαΐ


