Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα

Σεμινάριο αναβλητικότητας και διαχείρισης χρόνου. Περιλαμβάνει 13 εισηγήσεις, ασκήσεις και πρόσθετο υλικό για μελέτη. Εισηγητής, ο Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Life Coach, Δημήτρης Γεωργαντάς

Αυτοβοήθεια - Αυτοβελτίωση
(2 reviews)

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο σεμινάριο που ακολουθεί θα μιλήσουμε για την αναβλητικότητα, θα μάθουμε τι είναι και τους λόγους για τους οποίους αναβάλλουμε συνεχώς δραστηριότητες για την επόμενη ή επόμενες μέρες.

Το σεμινάριο : Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο, πρακτικό, ασύγχρονο,  σεμινάριο.

Οι 2 πρώτες εισηγήσεις του Σεμιναρίου, είναι ανοικτές προς όλους (θα δείτε τη σχετική ένδειξη σε πράσινο χρώμα). Μπορείτε έτσι να έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το σεμινάριο και τα περιεχόμενα του.

Τι σημαίνει ασύγχρονο σεμινάριο:
Πρόκειται για σεμινάριο που είναι βιντεοσκοπημένο, επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε Online από την πλατφόρμα PSYVERSITY, πολλαπλές φορές, από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας. Στο σεμινάριο, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης, με την επιτυχή ολοκλήρωση – παρακολούθηση του 80% των εισηγήσεων.

Τι θα κερδίσετε από το σεμινάριο

Θα συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι συνέπειες που προκαλεί στη ζωή μας. Η συνειδητοποίηση αυτή θα μας προτρέψει να την σταματήσουμε.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα μάθουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουνε να ξεκινήσουμε να εκπληρώνουμε τα πιο σημαντικά πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις έτσι ώστε να αλλάξουμε την ιστορία στο μυαλό μας (πεποιθήσεις) και αυτό θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση μας .

Θα συνειδητοποιήσουμε τι «θέλουμε» και τι «πρέπει» να κάνουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας , ξεχωριστά, για να έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα.(επαγγελματικά, προσωπικά, κ.α)

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τον αυθεντικό τους εαυτό και να εκπληρώνουν κάθε ημέρα της ζωής τους τα πράγματα εκείνα που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Επικοινωνία με τον εισηγητή

Μπορείτε να έχετε απευθείας επικοινωνία με τον εισηγητή, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου κλειστού φόρουμ, το οποίο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν παρακαλουθήσει το σεμινάριο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Συνολικά: 14 Εισηγήσεις Διάρκεια: 2 Ώρες

Εισηγητής - Φορέας Σεμιναρίου

Δημήτρης Γεωργαντάς

Life Coach - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Life Coach - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε τις σπουδές του ως Life Coach στην Ακαδημία Island of Man του Νικόλα Σμυρνάκη. Έχει σημαντική εμπειρία σε σεμινάρια με θέμα την ενεργοποίηση και παρακίνηση των ανθρώπων για μια ζωή πετυχημένη και ευτυχισμένη.

Αξιολογήσεις

Average Rating

5
2 ratings

Detailed Rating

5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
  • Ήταν χρήσιμο

    Μεταδοτικότητα από τον εισηγητή, ενδιαφέρον σεμινάριο. Το προτείνω

  • Εγκρίνεται

    Παρόλο που ο τίτλος αλλά και η εισαγωγή με προβλημάτισαν, τελικά ήταν ένα ενδιαφέρον και χωρίς αμφιβολία, χρήσιμο σεμινάριο

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα